ZipBox - Regulament Concurs Ipad2 sau Iphone4

Organizator

Concursul "Castiga un IPad 2 sau Iphone 4 cu ZipBox.ro" este organizat de catre S.C. Pixel Wave S.R.L., inregistrata la Registrul Comerţului sub nr J40/15864/2007, CUI RO 22302921, denumita in continuare "Organizatorul". Participantii la concurs sunt obligati respecte termenii si conditiile prezentului regulament. Regulamentul este intocmit si facut public la adresa www.zipbox.ro, sectiunea Regulament Concurs, conform legislatiei in vigoare.

Perioada de desfasurare

Concursul "Castiga un IPad 2 sau Iphone 4 cu ZipBox.ro" se desfasoara în perioada 03.05.2011 ora 09:00 – 03.08.2011 ora 23:59, ora Romaniei.

Pentru a oferi sansa unui numar cat mai mare de concurenti sa se inscrie, concursul se prelungeste de pe 03.08.2011 pana pe 03.10.2011 ora 23:59, ora Romaniei.

In data de 03.10.2011, pentru a oferi sansa unui numar cat mai mare de concurenti sa se inscrie, concursul se prelungeste a doua oara, de pe 03.10.2011 pana pe 03.12.2011 ora 23:59, ora Romaniei.

Dreptul de participare

La concursul "Castiga un IPad2 cu ZipBox.ro" poate participa orice persoana fizica rezidenta în Romania, care a implinit varsta de 18 ani pana la data inceperii concursului, care are o adresa de e-mail valida. Tentativele de inregistrare cu e-mailuri multiple vor fi considerate frauda, acest lucru ducand la eliminarea respectivului participant din concurs. Metoda de desfasurare a concursului Inscrierea la concurs consta in abonarea la newsletter-ul www.zipbox.ro cu adresa de email si prin selectia orasului si zonei în care locuiti. Prin folosirea butonului de "Like"/"Imi place" catre pagina ZipBoxRo de Facebook, participantii se inscriu la concurs si prin platforma Facebook. In momentul extragerii castigatorului, listele de inscrieri de pe www.zipbox.ro si de pe platforma Facebook se vor comasa in vederea tragerii la sorti. Astfel se da posibilitatea celor care dau "Like"/"Imi place" de a avea doua sanse de a castiga, prin prezenta cu doua inregistrari in lista de extragere.

Premiul Concursului

Premiul concursului consta intr-un IPad 2, culoarea neagra,16GB, Wi-Fi in valoare de aproximativ 2.500 RON sau un Iphone 4 16gb, culoare neagra in valoare de 2900 RON, la alegerea castigatorului.

Activarea concursului

Concursul se activeaza in momentul in care pagina de Facebook www.facebook.com/ZipBoxRo atinge numarul de 15.000 fani. In cazul in care la sfarsitul perioadei de concurs, numarul de fani stabilit prin regulament nu este atins, perioada concursului se prelungeste cu 2 luni de zile. Concursul se va prelungi de maxim 3 ori pana la oprirea sa completa si retragerea premiilor din concurs.

Stabilirea castigatorului

La terminarea perioadei de concurs, castigatorul va fi desemnat aleator prin tragere la sorti, in prezenta organizatorilor, S.C. Pixel Wave S.R.L., precum si a unui avocat. Extragerea va folosii o platforma independenta de generare a unui numar aleator Random.org Procedura va fi inregistrata, urmand a fi publicata ulterior impreuna cu numele castigatorului. Adresele de e-mail inscrise la newsletter precum si numele fanilor paginii de Facebook ZipBoxRo vor fi folosite intr-o lista comuna de unde se va extrage o singura intrare castigatoare. Astfel, prin faptul ca un utilizator se inscrie la concurs atat cu adresa de e-mail cat si devenind fan al paginii ZipBoxRo de Facebook, acesta obtine sanse duble de castig.

Publicarea castigatorului

Numele castigatorului se va face cunoscut pe site-ul ZipBox.ro, cat si pe peretele Facebook al ZipBoxRo. De asemenea, castigatorul va fi informat printr-un e-mail de catre Organizator sau mesaj pe platforma de Facebook.

Obtinerea premiului

O data instiintat castigatorul, acesta trebuie sa ridice premiul personal, la 14 zile dupa stabilirea contactului prin e-mail, in termen de 30 zile de la aceasta data, de la sediul Organizatorului. De asemenea, acesta va prezenta un document de identificare ale caror date trebuie sa corespundă cu cele furnizate pe platforma Facebook sau prin email. In caz contrar, castigatorul nu va intra in posesia premiului, iar acesta va ramane la S.C. Pixel Wave S.R.L. Identitatea castigatorului si valoarea premiului nu se pot transmite unei terte persoane. In cazul in care castigatorul nu se prezinta in termenii de mai sus, la locul mentionat de Organizator, castigatorul va pierde orice drept asupra premiului.