ZipBox.ro, o noua revolutie in reduceri!

Un nou mod de a face shopping a aparut de curand si in Romania. Prin mall-uri vezi la tot pasul bannere imense cu reduceri care mai de care mai atractive, dar asta doar in mall, si doar la unele magazine, si doar in unele perioade ale anului. Acum, vei gasi aceleasi reduceri extraordinare, de 50, 75 sau chiar 90%, dar nu numai la mall, si nu numai la magazine, si mai ales, zilnic, tot timpul anului.

Pe ZipBox.ro vei gasi reduceri intre 50%-90% la orice lucru care va rupe un pic din monotonia vietii tale. Fie ca vei putea sa te relaxezi intr-un salon de cosmetica sau spa, fie ca vei iesi cu gasca la film sau vei savura un cocktail excelent pe o terasa undeva in centrul vechi al Bucurestiului sau poate vei avea chef de o iesire la munte, sau de ce nu undeva pe o plaja pustie cu soare, totul, dar absolut totul va fii disponibil on-line, rapid si usor de cumparat, si mai ales, foarte foarte foarte ieftin.

De ce ZipBox.ro poate sa iti ofere reduceri atat de bune? Care e principiul din spatele super reducerilor? Cineva te pacaleste? Serviciile vor fi proaste? Nici vorba, platesti 10% la suta si te bucuri de toti 100%. Cum e posibil ?

Foarte simplu, partenerii (saloane, clinici, restaurante, cinematografe, cluburi, etc.) ZipBox.ro isi promoveaza ofertele pe site, si fac reduceri atat de mari, pentru ca nu vei cumpara doar tu. Ci inca alte sute de prieteni, ai tai, sau de peste tot, care vor intra pe site. Asa ca, tu ai reduceri imense, iar vanzatorii se bucura de un mare numar de clienti noi. Tu esti fericit, ei sunt fericiti, iar ZipBox.ro face totul posibil. De asta, unul din motto-urile ZipBox.ro este: Prieteni mai multi, preturi mai mici! De asta, e foarte important sa trimiti vestea mai departe, prin share pe Facebook, sau un simplu like, prin e-mail, din vorba in vorba sau oricum alt cumva, pentru ca atunci cand toata lumea va sti, cu siguranta ofertele vor fi din ce in ce mai bune!

Fii pe faza insa! Este foarte important sa stii ca ofertele sunt limitate in timp, deobicei intre 1 -3 zile. Daca ajungi prea tarziu, oferta se inchide, iar reducerea numai este valabila. Asa ca fii sigur sa intri pe ZipBox.ro in fiecare zi, ca sa aflii toate noutatile, sau te inscrii la newsletter-ul zilnic care te va tine la curent cu tot ce apare nou, fara nici un efort.